Питаниедың сапалық мониторингі » Страница 34 » СШ№4 Тлемис батыра
Жамбылская область білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№4 орта мектеп"
отдела образования Кордайского района
Приемная
+7(72636) 43-50-93
Бухгалтерия
+7(72636) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
Бракераждық комиссия
31
август
2021
Бракераждық комиссия
2021-2022 оқу жылында  бір мезгәл тегін ыстық тамақпен қамтамасыз ету барысында бракераж комиссиясын құру, оқушыларға мектеп асханасынан бір мезгіл ыстық тамақ ұйымдастыру туралы бұйрық шығарылып, бір мезгіл тегін ыстық тамақтың ұйымдастырылуының жұмыс жоспары жасалып,бекітілді.
Тиімді тамақтану
24
февраль
2020
Тиімді тамақтану
Мерк і ауданы әкімдігінің білім бөлімінің « №4 Тілеміс батыр жалпы білім беретін мектебі » коммуналдық мемлекеттік  мекемесі   27 қаңтар – 25 ақпан аралығында « Мектеп асханасы » атты республикалық алдын алу бойынша өткізген іс шаралар туралы                                                                        Анықтама Қазіргі жағдайларда тамақтану мәселесі бірқатар себептерге байланысты бірінші орынға шықты экологиялық ортаның бұзылуы, организмге қажетті компаненттердің жеткіліксіз болуы,
Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу
14
февраль
2020
Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу
Мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру жөнінде. Біз актіге қол қоюшылар, ақпан айының 14-і күні мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексерілгендігін растаймыз.              Тексеру нәтижесінде асхана санитарлық нормаға  сай, қазіргі заманғы дизайнмен жабдықталған, «Дұрыс тамақтану» бұрышы ұйымдастырылғандығы анықталды. Бракераждық журналдар дұрыс жүргізілуде. Аспазшылардың денсаулығын тексеріп, шикізат пен дайын тағамдардың жағдайына  бақылау жүргізілген. Ыстық
Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу
17
январь
2020
Питаниедың сапасына мониторинг жүргізу
Тегін ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайын тексеру барысында комиссия мүшелері асхананың санитарлық нормаларға сәйкестігін тексерді. Тексеру барысында сол күнгі дайындалып жатқан тағамның мәзірі асхана бұрышында ілінбегендігі, медбике тағамдардың және аспаздық өнімдердің сапасын органолептикалық бағалау журналына жазба енгізе отырып, дайын тағамдардың сапасына органолептикалық бағалау жүргізгендігі, аспазшы ас мәзіріне сәйкес дайын өнімнің тәуліктік сынамасын қалдырғандығы анықталды.