Тамақтандырудың сапалық мониторингі » Страница 33 » СШ№4 Тлемис батыра
Жамбыл облысы білім басқармасының
Меркі ауданы бойынша білім бөлімінің
"№4 орта мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайы бойынша тексеру жүргізілді
08
октябрь
2021
Мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайы бойынша тексеру
2021 жылдың 08 қазан күні №4 жоббм бракераж комиссия мүшелері  мектептегі ыстық тамақтың ұйымдастырылу жағдайы бойынша тексеру жүргізді. Асхананың санитарлық жағдайы, аспаздардың сыртқы киім үлгісі, барлық санитарлық талапқа сай. Тамақ ішетін залда мектеп басшысы бекіткен мәзір ілінген, онда тағамдардың атауы, әр дайын тағамның шығымы көрсетілген. Мәзірде көрсетілген тағамдар мен аспаздық өнімдердің атаулары пайдаланылған рецептуралар жинақтарында көрсетілген атауларға сәйкес келеді.
Ыстық тамақ
08
октябрь
2021
Ыстық тамақ
№4 Тілеміс батыр жалпы орта білім беретін мектеп асханасында аспазшылар  ас мәзірі бойынша тамақтарын әзірлеп мектеп медбикесі тамақтың дәмділігін сапасын және әр балаға тиісті мөлшерде берілетін тағамдарды тексеріп қадағалап отырады.
Ыстық тамақ
06
октябрь
2021
Ыстық тамақ
Мектеп асханасында Асхана бұрышы бар. Асхана бұрышында ас мәзірі ілінген. Ауысым бойынша тамақтанатын оқушылардың саны, тамақтану уақыты және кезекшілік тұр. Асханада тамақ өте дәмді сапалы әзірленеді.
Ыстық тамақ
04
октябрь
2021
Ыстық тамақ
№4 Тілеміс батыр жалпы орта білім беретін көпбалалы отбасы балалары мен әлеуметтік көмек алатын отбасы балалары және аз қамтылған отбасы балалары тегін ыстық тамақпен қамтылған І ауысымда 8 оқушы ІІ ауысымда 16 оқушы тамақтанады
Дүниежүзілік дұрыс тамақтану тақырыбында тәрбие сағаты
16
сентябрь
2021
Дүниежүзілік дұрыс тамақтану тақырыбында тәрбие сағаты
4ә-сынып жетекшісі Қантуреева Ұ. Дүниежүзілік дұрыс тамақтану тақырыбында тәрбие сағатын  өткізді. Тәрбие сағатының мақсаты: оқушыларды дұрыс тамақтану мәдениетімен таныстырып, денсаулық құндылығын, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейтіп, адам ағзасына қажетті тағамдық заттардың адам өміріндегі маңызын түсіндірді.